Peak

 

 

Peak2

PEAK2… Only the Sky is the Limit!

Innovation

Flysurfers utvecklingsteam strävaralltid efter att kunna förse kitare med variation. Det var genom att ge oss själva fria tyglar med att skapa helt nya och innovativa produkter som gjorde att vi skapade den första single-skin-kiten med depower. Reinhart Paelinck jobbade i flera år för att uppnå sin dröm med att bygga världens mest allsidiga kite. Flysurfer hade dessutom höga förväntningar på att kunna förbättra denna unika produkt ännu mer – och visste att det kunde uppnås genom den kombinerade expertisen som våra paragliding- och foilkite-utvecklingsteam har. Med Peak2’an har Reinhart och Flysurfer tagit nästa jättekliv framåt. Peak2’an har omatchad low-end, förbättrad stabilitet och ännu mer prestanda – men är ändå lättare och mindre ihop-packad än sin föregångare. Vi är stolta över att ha kunnat förbättra denna innovativa produkt så mycket.Peak2Peak2

Mervärde

Peak2 är din egen lift till bergstopparna. Ingen förfyllning eller pumpning behövs, så den är alltid redo för att stick ut på en tur. Dess extrema low-end kommer att ge dig tillgång till nya platser även i väldigt lätta vindar och tack vare dess effektiva depower kommer du att känna dig säker och i full kontroll även i starka vindar. Peak2’an kommer snabbt att bli din favorite-kite, kiten du vill använda varje dag för att plocka den där fantastiska upplevelsen, även om du är nybörjare. Peak2’ans extremt smidiga pack-format i kombination med en touring bag/sele gör att du bokstavligen kan ta med den vart som helst. Denna kombination gör den till din ultimata leksak på snö, sand, gräs eller asfalt. Den är din nyckel till ren frihet.

Säkerhet

När det gäller säkerhet så godtas inga kompromisser. Peak2 är otroligt stabil i både lätta briser och starka byiga vindar, vilket gör att du alltid behåller kontrollen oavsett vad som händer. Om du aktiverar Infinity 2.0 quick-releasen på Infinty Light-bommen så ser front-line safety’n (FLS) till att Peak2’an flaggar ut downwind utan någon kraft kvar. Oavsett om du behöver reverse-launch’a, landa kiten genom backstall eller helt enkelt ta ner kiten i vindfönsterkanten för en kort paus så gör Peak2 det smidigt; vilket ger dig optimal kontroll i alla sitiationer.Peak2 Peak2 Peak2

Användbarhet

Välj din favorit-storlek från den nya Peak2-lineup’en; 12.0m, 9.0m, 6.0m eller 4.0m. Vilken du än väljer så kommer din Peak2 ready-to-fly och komplett med Infinity Light-bom och flyglinor. Den är helt perfekt för backcountry turer och toppturer, freeride snowkiting, landbording eller buggy – den fungerar även fint till unhooked freestyle om så skulle önskas. När det gäller att förse sin polit med en trygg plattform att utvecklas på så står Peak2 ut från mängden, vilket gör den till ett perfekt val för kiteskolor. Så snart du utrustat dig själv med en Peak2 och en touring bag/sele så behöver du bara haka i Infinity bommens quick-release och förbereda dig för start. Oavsett om du är på gräs eller snö så är det bara din fantasi som sätter gränserna med nya Peak2 från Flysurfer.
Peak2

PEAK2 Ready-to-Fly-paketet innehåller:

1 x Peak2 kite
1 x Peak2 Infinity Light control bar med ultra-lätt trimmer (påse till bommen medföljer)
1 x Tillbehör- och reparationskit
1 x Peak2 manual
1 x Peak2 packpåse
12 månaders inkluderad Free Repair-garanti

Peak2

Tillbehör:

PEAK Touring bag med integrerad kitesele.Den inkluderade selen är gjord för att vara superlätt och kompakt, dvs perfekt för toppturer och touring. Den har även en ficka för spade och probe. OBS! Den är inte gjord för exempelvis höga hopp eller freestyle som kräver betydligt biffigare och hållfastare selar. Den har inga bärfästen för exempelvis skidor eller snowboard.
PEAK

Peak2-Accesoires1

Priser

Benämning Pr.m2 Anm. Pris inkl. Moms
Peak2 4 3.6 Komplett 6 545
Peak2 6 4.8 Komplett 8 561
Peak2 9 7.6 Komplett 9 570
Peak2 12 10 Komplett 10 578
PEAK Touring Bag N/A Komplett 990

Du hittar mer teknisk info om Peak2 på www.flysurfer.com.

 

Tillbaka